מצרכים:

לסלמון:

1 חבילת שערות קדאיף

100 גרם חמאה של טרה

גבינה צהובה מגורדת של טרה

שן שום אחת  

3 כפות מרווה, תימין, בזיליקום קצוצים טריים ומעורבבים

כף אבקת סוכר של ויקטורי

מלח 

פלפל  

לרוטב:

5 כפות מיץ תפוזים טרי 

5 כפות מיץ לימון של מאסטר שף

שן שום  

כף צ'ילי חריף קצוץ דק

50 גרם חמאה של טרה

מלח 

פלפל

גביע שמנת חמוצה של טרה

חצי כוס פיסטוקים גרוסים גס

שקדים אגוזים צנוברים של קליית גת 

לברוקולי

ברוקולי טרי של ויקטורי

מלח פלפל

אופן ההכנה

סלמון:

1. לחמם את התנור מראש ל-200 מעלות.

2. לקצוץ דק את כל עשבי התיבול.

3. לתבל את הדג במלח ופלפל.

4. לערבב שערות קדאיף עם חמאה מומסת ולהוסיף גבינה, שום, עשבי תיבול ואבקת סוכר.

5. לפתוח את שערות הקדאיף ולעטוף את הדג איתן.

להכניס בתנור עד שהקדאיף מזהיב (12 דקות בערך).

רוטב:

1. להרתיח  בסיר קטן את מיץ הלימון ומיץ התפוזים.

2. להוסיף שום, צ'ילי וחמאה ולטרוף עד שזה נהיה סמיך.

3. לשפוך לצלחת הגשה או על הדג.

4. להוסיף מעל שמנת חמוצה, בזיליקום אגוזים, שקדים ופיסטוקים.

ברוקולי:

1. להניח במחבת חמה את פרחי הברוקולי.

2. להוסיף שמן זית .

3. להוסיף פלפל ומלח.

4. להוריד מהאש לאחר 5-7 דקות.