מצרכים:

2 כוסות קמח תירס 

מלח 

7.5 כוסות מים

חמאה

שמנת חמוצה - טרה 

גבינה צהובה - טרה 

מוצרלה - טרה

אמנטל  - טרה

דג מלוח 

ביצה

ממרח עגבניות מיובשות איטלקי - מאסטר שף

אופן ההכנה:

1. לבשל  את קמח התירס במים עד לרתיחה. 

2. להנמיך את האש ולהמשיך לערבב כל הזמן עד שהממליגה אחידה ונפרדת מהדפנות של הסיר.

3. להניח בצלחת בשיטת שכבות ממליגה גבינות.

4. להוסיף ביצת עין, ממרח עגבניות מיובשות  ודג מלוח מעל.