מצרכים:

2-3 כוסות אורז בסמטי  - מאסטר שף

שמן קנולה

מים

מלח

בצל

צימוקים צהובים

2-3 תפוחי אדמה

רבע כפית כורכום

אופן ההכנה:

1. לשטוף היטב היטב את האורז ולשים בצד.

2. להרתיח מים בסיר עד ¾ סיר.

3. להוסיף שתי כפות מלאות של מלח למים.

4. כשהמים רותחים\ להוסיף את האורז השטוף והמסונן ומיד לערבב כדי שלא יווצרו גושים.

5. כשהאורז מגיע לחצי בישול להוציא את האורז מהסיר, לסנן אותו ולהניח בצד. 

6. לקצוץ את הבצל.

8. לטגן את הבצל על מחבת בינונית. 

7. כשהבצל מושחם ומזהיב\ להוסיף חופן צימוקים ורבע כפית כורכום.

8. לפרוס את תפוחי האדמה.

9. לשמן את פרוסות תפוחי האדמה ולסדר יפה בתחתית הסיר בו השתמשנו לאורז.

10. לקחת לסירוגין רבע כמות מהאורז ולסדר יפה מעל תפוחי האדמה.

11. עם כף לפזר את הבצל עם הצימוקים והשמן על כל האורז לחזור על זה פעמיים שלוש בשכבות שונות.

12. להרטיב ולסחוט מגבת מטבח ולכסות איתה את הסיר.

13. האורז מוכן כשהאדים יוצאים מהמכסה של המגבת.

14. לאחר שהאורז מוכן - להפוך את הסיר על צלחת עגולה כדי לקבל צורה של עוגה. אפשר לפזר קצת פטרוזיליה, כוסברה או שמיר לפי הטעם ולהגיש.