מצרכים

2 שימורים של תירס  - מאסטר שף

2 כפות של סויה - מאסטר שף

חצי כפית פלפל שחור 

1 ביצה

לקרוטונים

2 גזר 

1 כף שמן זית 

מעט מלח

20 קוביות קרח

אופן הכנת המרק

1. לשפוך לסיר את שתי קופסאות השימורים עם המים של התירס ולהרתיח 

2. להוסיף 2 כפות סויה ו-½ פלפל שחור

3. להשאיר על אש גבוהה  כ- 5-6 דקות

4. לטחון עם הבלנדר מוט טחינה גסה

5. להנמיך את האש

6. לטרוף ביצה בצלחת נפרדת 

7. עם המזלג לזלף לתוך המרק כמו טיפות גשם

8. לחכות  3 דקות שהביצה תהיה מוכנה 

אופן הכנת הקורטונים

1. לחתוך את הגזרים לקוביות קטנות

2. להכניס את קוביות הגזר לקערה עם מים וקרח

3. לסנן את המים והקרח

4. לשים עליהם מעט שמן זית, מלח פלפל, 

5. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך 15-20 דקות.