מצרכים:

חצי קילו בשר בקר

4 בצלים

כפית מלח

חצי קופסה של אריסה חריפה

מעט פפריקה אדומה

מעט פפריקה חריפה

מעט תבלין עוף

מעט פלפל שחור

ממש מעט אגוז מוסקט

4-5 כפות רסק עגבניות - מאסטר שף

כוס חד פעמית של שמן

2-3 כפות מיץ רימונים

לימון סחוט - מאסטר שף

סוכר

בצק פיצה מוכן מראש - "שמרית"

אופן ההכנה:

1. לקצוץ את הבשר

2. לערבב הכל יחד ולהוסיף תבלינים לפי הטעם כדי שיהיה חמוץ מתוק.

3. לחמם תנור על 160-170 מעלות. 

4. להניח את הבצק בתבנית.  

5. להוסיף מעל את המילוי 

6. להכניס לתנור ל-10 עד 20 דקות.