איפה: "ג'מס ביר פקטורי"- מבשלת ג'מס, רחוב המגשימים 15, פתח תקווה.

הייחוד: קודם כל- ג'רמי, בעל המקום, שצדוק ואטדגי מתארים כ"דמות שאין דברים כאלה". טוב, הגיוני שמדובר בטיפוס ייחודי, הרי לא כל אחד קם בשלוש לפנות בוקר כל יום כדי לבשל 600 ליטר של בירה. מעבר לזה, הבר למעשה ממוקם במבשלה עצמה, שמהווה תפאורה אותנטית, ומחוץ לו עומד מגרש כדורסל. אם יהיה לכם מזל, אולי ג'רמי יציב גם בפניכם את האתגר שהציב בפני צדוק- קלע שלשה, קבל ארגז בירות. אדון גרמה, אגב, הלך הביתה עם 24 בירות צוננות, למקרה שתהיתם.

מדד האלכוהול : 5

חייבים לתת את הקרדיט על הייצור העצמי- הבירות טריות, טעימות ואיכותיות.

מדד האוכל: 4

הבר הוא מסעדה לכל דבר, ובתפריט תמצאו סטייקים, נקניקיות ושאר מנות מוצלחות.

מדד הכיס: 4

מחירים סטנדרטים ביחס לאופי המקום.

מדד הנגישות: 5

יש חניה בשפע.

מדד המוסיקה: 4

מוסיקת מיינסטרים בווליום סביר שמאפשר לדבר בנחת.

מדד ההיכרויות: 3

לא בדיוק מקום לפיק- אפים, אפשר ומומלץ לבוא עם חברים או אפילו עם הדייט.

מדד האווירה: 5

בעיקר בזכות ג'רמי שמרים את המדד לכל אורחי הבר. האווירה שמחה ונינוחה, וכולם יכולים למצוא שם את מקומם: חילונים, דתיים (המקום כשר), צעירים ומבוגרים.

מדד הבילויים הכללי לבר "ג'מס ביר פקטורי": 

עוד בבילויים: 

"הבילויים" עם אסף אטדגי ועינת ארליך, א'-ד', 12:00 עד 16:00, ערוץ 24

>> לדף הפייסבוק של "הבילויים" לחצו כאן