אוכל
ניו יורק סטייק האוס (צילום: עומרי כהן, יחסי ציבור)
צילום: עומרי כהן, יחסי ציבור

מוכנים לזה? קבלו את המסעדה שתגיש לכם סטייק של קילו עם 600 גרם צלעות טלה

בראשון לציון נפתחה השבוע מסעדת ניו יורק סטייק האוס, שתגיש לכם מנה אימתנית של סטייק אנטרקוט במשקל קילו שלם עם 600 גרם צלעות טלה. והמחיר? אל תשאלו. חוץ מזה יש בפתח תקווה קינוחים חדשים ומשוגעים, הקנטה חוגגים שנתיים, מסעדת חוף חדשה בתל אביב וארוחות לשלישייה בשוק צפון. כל חדשות האוכל לסוף השבוע

גיל גוטקין | אוכל טוב | פורסם 12:19 10.08.17 

שנה גודל אות

מסעדת ניו יורק סטייק האוס החדשה, ראשון לציון
המסעדה היו יורקית New York Yankees Steak House פותחת סניף ישראלי ראשון, שמצטרף לסניף הנוסף שלה במונטריאול, קנדה. מסעדת הבשרים המושקעת מתמחה בסטייקים שמגיעים לפה מניו יורק, ומנת הדגל שלה היא סטייק אנטרקוט במשקל קילו שמגיע עם 600 גרם של צלעות טלה - במחיר הלא נמוך בכלל של 1,500 שקלים. חוץ מהמנה הזו יש בתפריט גם סטייקים במשקלים סבירים יותר, המבורגר עם ריבת בצלצלי שאלוט, כבד אווז וארוגולה (110 שקלים) וגם כמה מנות ראשונות וקינוחים. 

ניו יורק סטייק האוס. המאה העשרים 6, מתחם יס פלאנט, ראשון לציון

מסעדת אינדירה חוגגת את יום העצמאות ההודי, תל אביב

לרגל יום העצמאות ההודי החל ב-15.8 בשבוע הבא, מיום ראשון ועד רביעי, יקבל כל שולחן במסעדה בקבוק שמפניה מתנה בהזמנת ארוחה מלאה של ראשונה, עיקרית וקינוח.

אינדירה. שאול המלך 4, תל אביב יפו

בר המסעדה הקנטה חוגג שנתיים עם תפריט ספיישלים חגיגי, תל אביב
השף ירון מלכה וצוות הקנטה מציינים יום הולדת שנתיים (13-19/8) עם תפריט ספיישל מיוחד שיכלול מנות כמו: Smoked Trout - פורל בעישון ביתי, שקדים במים, תאנים, חסה סלנובה, עלים צעירים, ויניגרט פסיפלורה וקשיו קלוי (58 שקלים); פפרדלה מוסר ים - ירקות שוק, פטריות יער, בזיליקום לימוני, יין לבן, שמן זית,סלסה ורדה ופרמזן (67 שקלים); שיפוד קצבים - שיפוד נתח קצבים ופטריות יער עם פולנטה טריה, מח עצם וראגו פטריות יער (61 שקלים), Vacio - כ-400 גרם נתח בקר אחורי בצליה איטית, פירה מעושן, צ'ימיצ'ורי ושום צרוב (97 ש"ח), גברת אדמונית - פילה ברבונייה צרובה, טבולה חיטה מעושנת, חלומי מטוגנת, יוגורט כבשים, ו"נודלס מלפפונים" (68 שקלים); ופסטה שעועית תאילנדית - שעועית תאילנדית, זוקיני על האש, פטריות שינוקי, עלי שום, צ'ילי, יין לבן, חמאה וסויה (52 שקלים).

קנטה, גג גן העיר, אבן גבירול 71, תל אביב. להזמנות

קנטה (צילום: רועי מדלי | לאפה מדיה, יחסי ציבור)
חוגגים שנתיים לקנטה התל אביבית
|
צילום: רועי מדלי | לאפה מדיה, יחסי ציבור

תפריט עסקיות לילה חדש באויאמה, פתח תקווה
מסעדת אויאמה האסייתית מתחדשת בתפריט עסקיות לילי שיוגש בימים א'-ה' מ-22:00 ועד אחרון הלקוחות. העסקיות כוללות מנה אחת לבחירה מבין המגוון שבתפריט הלילי וקוקטייל או בירה במחיר של 49 שקלים. בין המנות: דים סאם - 3 כיסוני בצק שמרים בעבודת יד מאודים במילוי ירקות, בקר או ספייסי צ'יקן; גיוזה עוף - 3 כיסונים יפניים במילוי עוף, מאודים וצרובים; וונטון מטוגן - 5 כיסונים מטוגנים במילוי עוף, מוגש עם יוגורט-נענע; פיש אנד צ'יפס - רצועות דג לבן במעטפת בצק בירה טמפורה וצ'יפס כפרי; וספריבס מעושן - צלע בשר לבן מעושנת עם צ'יפס כפרי.

אויאמה. דרך רבין 17, מתחם יכין, פתח תקווה 

עסקית לילה, אויאמה (צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור)
עסקית לילה. אויאמה
|
צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

ארוחות קומבינה לשלושה בדוכני שוק צפון, תל אביב
שוק צפון ברמת החייל משיק ארוחות קומבינה מוזלות לשלושה אנשים, שתקפות עד 31 בחודש בכל ימות השבוע בשעות 22:00-15:00 ברוב מסעדות השוק. בכל הזמנת ארוחת קומבינה מקבלים כרטיס גירוד (כרטיס אחד לשלישייה), עם פרסים מרחבי השוק. בנוסף, כל מי שמזמין ארוחת קומבינה מוזמן לצלם את הארוחה, להעלות את התמונה לפייסבוק או לאינסטגרם, לתייג #קומבינה+שוק+צפון ואולי לזכות בסמסונג S8 לכל שלישיית הסועדים. בין המנות במבצע: במסעדת גואטה - 3 מנות תבשילים בליווי סלטים, לחם וגזוז ב-120 שקלים; במקסיקנה - 3 בוריטוס וטאקוס עם נאצ'וס ו-3 שתייה מקסיקנית ב-132 שקלים; בבר דגים - 3 מנות פיש אנד צ'יפס ענק ו-3 שתייה ב-117 שקלים; בפרונטו קיוסקו 3 פיצות לבחירה ו-3 תה קר ב-150 שקלים; בדלישס - 3 המבורגרים עם פוטטוס ו-3 גזוז ב-135 שקלים.

שוק צפון. ראול ולנברג 20, רמת החייל, תל אביב יפו

גזוז - מסעדת חוף חדשה בתל אביב
במתחם חוף ירושלים נפתחה השבוע מסעדת חוף חדשה בשם Gazoz Beach. המסעדה, פרי מוחם של היזמים אביטל דברת-שכטר וניסן וקנין, תהיה פתוחה משעות הבוקר ועד הלילה, עם תפריט שישתנה במהלך היום. בין המנות בתפריט: רביולי שרימפס עם עגבניות שרי קונפי, שום, צ'ילי, בזיליקום וציר סרטנים (92 שקלים); המבורגר 230 גרם עם ירקות ורוטב צ'יפוטלה (72 שקלים); וטונה צרובה בשומשום שחור-לבן עם סלט פפאיה חריף (56 שקלים).

גזוז. חוף ירושלים, תל אביב יפו

מסעדת גזוז (צילום: רון בורקין, יחסי ציבור)
מסעדת גזוז. קיץ על החוף
|
צילום: רון בורקין, יחסי ציבור

תפריט קינוחים חדש ומושחת במסעדת בוקריה, פתח תקווה
מסעדת בוקריה מציגה תפריט קינוחים מושחתים חדש שבנה השף-קונדיטור ערן שוורצברד. בין הקינוחים: מפלצת פנקייק עם שני פנקייקים אוורירים וביניהם 3 כדורי גלידה וניל ומעל הר קצפת, שערות חלבה, שערות קדאיף, אגוזים מסוכרים וזילוף סירופ מייפל (46 שקלים); מגדל פנקייק עם ארבעה פנקייקים וביניהם גלידת אגוזי לוז, ברוטב שוקולד חם ושוקולד לבן (48 שקלים); המלכה הלבנה עם קצפת טרייה, סורבה תות, קרעי פנקייק, סירופ פירות יער, שברי מרנג ונענע (39 שקלים); קסטה ופל בלגי עם שני ופלים חצויים במילוי גלידת שוקולד ווניל עם קצפת טרייה, סירופ שוקולד וקרמל ודפי קראנץ' שוקולד (46 שקלים); וקראנץ' מגנום בננה עם פנקייק אוורירי, קראנץ' לוטוס, בננה מקורמלת, דואט מיני מגנום, קרמל ורוטב שוקולד חלב (46 שקלים).

בוקריה. יצחק רבין 17, מתחם יכין. פתח תקווה

קראנצ' מנגו בננות, בוקריה (צילום: דן לב, יחסי ציבור)
קראנץ' מנגו-בננות. קינוחים מושחתים בבוקריה
|
צילום: דן לב, יחסי ציבור

קבלות שבת ביקב דלתון, מרום גליל
יקב דלתון פותח במסורת של קבלות שבת שבמסגרתן ניתן יהיה לבקר במרכז המבקרים ובגינת היקב ולשתות  יינות צוננים יחד עם סלסילות פיקניק. תכולת הסלסילות: גבינות עיזים, מתבלים, זיתים ועוד, והמחיר - מ-50 שקלים. ברקע ישיר וינגן הצמד יעל ואצי שירים ישראליים נוסטלגיים ומוזיקת עולם. בנוסף, המעוניינים יוכלו לחוות סיורים וטעימות ביקב בליווי מדריך מקצועי. משך הסיור והטעימות כשעה, בעלות של 20 שקלים לאדם בתיאום מראש.

יקב דלתון. פארק תעשיה דלתון, מרום גליל