אוכל
אוטלו גלידה דיזנגוף (צילום: ג'רמי יפה ,אוכל טוב)
צילום: ג'רמי יפה

טעמנו את הגלידה שמטריפה את תל אביב

הטרנד האיטלקי הכי שווה מגיע לאוטלו ברחוב דיזנגוף: ברז של שוקולד חם שנמזג לתוך גביע, פלוס גלידה איטלקית רכה בשלל טעמים. המקום מושקע ונעים, הברז הוא סוג של התגשמות חלום, יש שוקולד איכותי לקחת הביתה - נשאר רק לשפר את הגלידה עצמה, ואנחנו עוברים לגור שם

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 13:10 09.08.17 

שנה גודל אות

נתחיל בסוף: יש גלידות טובות יותר מאלו של אוטלו, הגלידרייה החדשה והנוצצת שנפתחה השבוע בפינת הרחובות דיזנגוף ובן גוריון בתל אביב. ארטה, אניטה, בוזה, וגם השכנה החדשה יחסית קרם (Creme) מבית R2M הן דוגמאות לכאלה. ועדיין, אוטלו החדשה מצליחה להיות תוספת מעניינת ויוצאת מגדר הרגיל בקיץ הנוכחי, כזאת שבהחלט שווה לכם (ולילדים שלכם) להכיר.

באוטלו משלבים בין שתי אהבות מתוקות: שוקולד בעבודת יד וגלידה, שכאן היא גלידה איטלקית רכה המבוססת על חומרי גלם שמגיעים מאיטליה. בין הטעמים שמככבים בוויטרינה תמצאו פיסטוק טהור (הטעם הטוב ביותר שניסינו במקום), שוקולד חלב, וניל מדגסקר, ג'אנדויה, קרם חלב, נוטלה על קרם חלב, טירמיסו, בוטנים מלוחים ושוקולד, בננה-פקאן ושוקולד לבן עם אגוזי לוז. לצד הטעמים החלביים יש גם שפע טעמים טבעוניים וסורבטים כמו לימון, תות שדה, פטל-דובדבן, שוקולד מריר (70 אחוז), קרם לוטוס וקוקוס.


אגב, מלבד גלידה מציעים כאן גם שוקולד בעבודת יד לרכישה הביתה - שוקולד מריר עם שקדים וקריספי בננה, שוקולד לבן ופיסטוק עם קריספי פטל, שוקולד מריר עם אגוזי לוז, שוקולד חלב עם נגיעות מלח, שוקולד לבן וסוכריות קופצות ושוקולד חלב, שקדים ומנגו (26 שקלים לטבלת שוקולד). בקרוב יוגשו במקום גם קינוחים מבוססי גלידה ושוקולד, כך שיש עוד למה לצפות.

אוטלו (OTELLO). דיזנגוף 165, תל אביב.