אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, אוכל טוב

פריטטה תפוחי אדמה משודרגת

רוצים לארגן בראנץ' שלא יפסיקו לדבר עליו? בתור התחלה כדאי שתאמצו את המתכון הזה לפריטטה של ביצים ותפוחי אדמה - תוסיפו גם גבינה מעולה, והאורחים שלכם לא ירצו לעזוב

בת חן דיאמנט | אוכל טוב | פורסם 20/03/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 80 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

כף שמן זית

50 גרם חמאה

4 תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות קטנות

עלים מ-5 ענפי זעתר, קצוצים

מלח

פלפל שחור

7 ביצים טרופות

100 גרם גבינת מנצ'גו, חתוכה לקוביות

צ'ילי פרוס לטבעות

אופן ההכנה:

1 מחממים מחבת רחבה. מוסיפים שמן זית וחמאה, ואת קוביות תפוחי האדמה. משחימים כ-7 דקות על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב.

2 מתבלים בזעתר קצוץ, מלח ופלפל שחור ומערבבים.

3 מוסיפים את הביצים הטרופות. בעזרת כף עץ מזיזים את תפוחי האדמה כך שהביצים ייכנסו תחתיהם.

4 מוסיפים גבינת מנצ'גו וצ'ילי.

5 מעבירים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות ומשחימים כ-5 דקות.

6 מוציאים מהתנור ומגישים חם.

>> עוד מתכוני חמאה מפנקים