אוכל
צילום׃ popsugar.com

יותר טוב מגלידה: בצק עוגיות אוראו ב-5 דקות

זו אינה גלידה, כי אם בצק עוגיות סופר פשוט עם עוגיות אוראו ושוקולד לבן, שמכינים ב-5 דקות גג ואוכלים ככה עם הכפית. כמו גלידת קרם העוגיות שאתם כל כך אוהבים, רק בלי העבודה. הכנו, אהבנו ונכין עוד אלף פעמים

| mako אוכל | פורסם 22/02/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 118 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

240 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

כוס אבקת סוכר

חצי כף תמצית וניל

חצי כוס חלב

חצי כפית מלח

2 וחצי כוסות קמח 

16 עוגיות אוראו (או עוגיות סנדוויץ' אחרות)

חצי כוס שוקולד צ'יפס לבנים

אופן ההכנה:

1 מערבלים יחד חמאה, סוכר ותמצית וניל עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. 

2 מוסיפים חלב, מלח וקמח (כחצי כוס בכל פעם, עד שהתערובת חלקה). 

3 מכניסים 10 עוגיות אוראו לשקית אטומה, ושוברים אותן בעזרת מערוך לפירורים קטנים. 

4 חותכים לרבעים 6 עוגיות אוראו נוספות.  

5 בעדינות מקפלים את פירורי העוגיות, רבעי העוגיות והשוקולד צ'יפס הלבנים לתוך בצק העוגיות, עד שהם מתמזגים בו היטב. אוכלים מיד. 

* במתכון אין ביצים, כך שאין חשש מאכילת ביצים חיות. אם אתם מוטרדים מאכילת קמח לא אפוי - חממו היטב את הקמח במיקרוגל עד שהוא מגיע לטמפרטורה של כ-70 מעלות, ורק אז הוסיפו אותו לתערובת.

וככה ברנדי מאתר popsugar עושה את זה: