אוכל

עוגיות שוקולד וסוכריות m&m's

אין ילד שלא יאהב את העוגיות האלה, ואין מבוגר שלא יפזול אליהן כשאף אחד לא מסתכל: הן שוקולדיות, רכות, טעימות בטירוף ויש בהן גם חמאת בוטנים וגם המון סוכריות m&m's צבעוניות שעושות שמח על הלב

נעה קנריק | בבושקה הפקות ל-mako | פורסם 09/01/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-12 עוגיות גדולות:

120 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר לבן

1 כוס דחוסה סוכר חום כהה

כוס וחצי חמאת בוטנים עם שברי בוטנים

1 כף סירופ תירס

3 ביצים

חצי כפית תמצית וניל

4 וחצי כוסות שיבולת שועל (450 גרם)

2 כפיות אבקת סודה לשתייה

180 גרם שוקולד צ'יפס (כוס גדושה)

שני שליש כוס סוכריות m&m

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, שני סוגי סוכר, חמאת בוטנים וסירופ תירס לתערובת קרמית. 

2. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומערבלים עד שהן נטמעות בתערובת. מוסיפים את תמצית הווניל ומערבלים מעט.

3. בקערה נפרדת מערבבים שיבולת שועל ואבקת סודה לשתייה.

4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את תערובת שיבולת השועל. מוסיפים גם שוקולד צ'יפס וסוכריות m&m's ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה.

5. בעזרת כף גלידה קפיצית מניחים גבעות מהתערובת באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה.

6 אופים 18 דקות, עד שהעוגיות זהובות.

7 מצננים 2 דקות ומעבירים לרשת לצינון מוחלט.