אוכל

תבשיל בסגנון ספרדי

תבשיל עוף וירקות עשיר וצבעוני, עם פלפלים, קישואים, תירס וגזרים, שישמח לכם את ארוחת הצהריים ויכניס קצת פלפל לתפריט שלכם. תיבול נועז של סרירצ'ה, חלב קוקוס וצ'ילי מתוק רק יחמם עוד את האווירה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 10/02/22 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 כפות שמן

2 בצלים חתוכים לרצועות

חצי קילו חזה עוף חתול לקוביות בינוניות

כפית פפריקה חריפה

כפית כמון

כפית מלח

כפית פלפל שחור

2 קלחי תירס חתוכים לפרוסות ברוחב 3-4 ס"מ

2 זוקיני או קישואים פרוסים לעיגולים ברוחב 3 ס"מ

1 גזרים פרוסים לעיגולים ברוחב 3 ס"מ

2 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לקוביות בינוניות

חצי כוס מים

חצי כוס חלב קוקוס

רבע כוס סרירצ'ה

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

להגשה:

רבע כוס כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:

1 מניחים בסיר שמן ואת הבצל, מטגנים כ-4 דקות ומוסיפים חזה עוף, פפריקה, כמון, מלח ופלפל. מערבבים כ-3 דקות ומוסיפים את שאר הירקות. מערבבים היטב.

2 מוסיפים מים וחלב קוקוס, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים סרירצ'ה ורוטב צ'ילי, מבשלים ללא כיסוי עד שהנוזלים מצטמצמים.

3 מפזרים מעל כוסברה.