אוכל
צילום׃ vm2002, Shutterstock

מאפינס שוקולד צ'יפס שתמיד טוב שיש במקפיא

דשנים ומפנקים, רכים, עסיסיים ומפוצצים שוקולד - ככה אנחנו אוהבים את המאפינס שלנו, והמתכון הזה סוגר לנו בדיוק את הפינה. מכינים, שומרים במקפיא ושולפים בעת הצורך (שזה סוג של תמיד)

| mako אוכל | פורסם 04/05/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.3 533 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

כוס וחצי קמח תופח

שלושת רבעי כוס סוכר

2 ביצים

שליש כוס שמן

כפית תמצית וניל

2 גביעי יוגורט יווני (130 גרם כל אחד)

150 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס ב-12 עטרות נייר.

2 מערבבים בקערה אחת את החומרים היבשים מלבד פצפוצי השוקולד (הקמח התופח והסוכר) ובקערה שנייה את החומרים הרטובים (הביצים, השמן, תמצית הווניל והיוגורט היווני).

3 מוסיפים את תערובת הביצים והיוגורט לתערובת הקמח והסוכר ומערבבים בכף עץ רק עד שרואים שהקמח נטמע (יכול להיות שיישארו גושים, זה בסדר). מוציאים כחופן מפצפוצי השוקולד הצדה, ואת השאר מוסיפים לקערה. מערבבים שוב ערבוב מינימלי.

4 יוצקים את התערובת לעטרות הנייר עד בערך שני שליש מגובהן. מפזרים את פצפוצי השוקולד ששמרנו בצד.

5 אופים כ-25 דקות, ונועצים קיסם במרכזו של אחד המאפינס. אם הוא יוצא יבש עם פירורים לחים - המאפינס מוכנים.