אוכל
צילום׃ רונן מנגן, מחלבת טרה

קסטה מטריפה עם שוקולד וגבינה

הקינוח הקייצי האולטימטיבי בגרסה שמבוססת על אחד השילובים האהובים עלינו: שוקולד וגבינה. קסטות בשחור לבן עם קרם גבינה ושוקולד, ואפשר גם להוסיף פירות! קפואות קפואות וטעימות להתעלף

תוכן שיווקי | מחלבת טרה | פורסם 11/05/17 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 128 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (20 מנות):

500 גרם ביסקוויטים

למילוי:

2 שמנת מתוקה טרה 38%

חצי כוס חלב טרה

500 גרם גבינה לבנה 9% טרה

3 כפות סוכר

קופסת אינסטנט פודינג וניל

1 קופסת גבינת שוקולד מוו

אופן ההכנה:

1 מקציפים יחד את כל חומרי המילוי (פרט לגבינת השוקולד מוו) עד לקבלת קרם יציב.

2 מעבירים חצי מכמות הקרם לקערה נוספת, מוסיפים את גבינת השוקולד מוו, ומערבבים היטב.

3 מניחים בתבנית ביסקוויטים על כל שטח הפנים ומשטחים מעליהם את קרם הווניל.

4 מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים ומשטחים מעליהם את קרם השוקולד.

5 מסדרים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים ומקפיאים למשך כשלוש שעות.

6 חותכים את העוגה למנות לפי צורת הביסקוויטים העליונים, כך שנוצרת לנו קסטה כפולה, ומגישים.

100% קיץ: לשדרוג קיצי הוסיפו דובדבנים לקסטת הווניל ובננות לקסטת השוקולד.

מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזוריים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה

>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן