אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

עוגת וניל וקוקוס בחושה

יודעים מה מגניב בעוגה הזאת? שבמקום קמח יש בה אינסטנט פודינג, שהיא פרווה, שהיא הכי הכי קלה בעולם, ושהקוקוס הקלוי הכי נותן לה שיק של קונדיטוריה. מעדיפים להשאיר אותו כמו שהוא, לבן וצח? גם אפשר

אביבה פיבקו | mako אוכל | פורסם 30/09/14 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 80 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

החומרים לכוס מידה של 200 מ"ל:

1 כוס שבבי קוקוס

4 ביצים

4 חבילות אינסטנט פודינג וניל

1 כוס סוכר

1 כוס שמן קנולה

1 שקית אבקת אפייה

2 כפיות תמצית וניל איכותי

לקישוט:

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 קולים את הקוקוס במחבת קטנה לא משומנת עד להזהבה קלה. חשוב לקלות אותו על אש נמוכה ולערבב תוך כדי, כי הקוקוס נשרף בקלות. מצננים.

3 מערבבים את שאר המצרכים במיקסר או מטרפה. מוסיפים את הקוקוס הקלוי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

4 משמנים תבנית אינגליש קייק (30 ס"מ על 12 ס"מ), מעבירים את התערובת ואופים 60 דקות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.