אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, אוכל טוב

כריך חביתת ירק וירקות

רגילים שהילדים שלכם חוזרים הביתה עם הכריך ששלחתם איתם לבית הספר? מבאס, נכון? אז החדשות הטובות הן שזה יכול להיות אחרת - מהיום שולחים אותם עם כריך חמאתי וטעים שהם יהיו גאים בו (וגם אתם יכולים)

בת חן דיאמנט | אוכל טוב | פורסם 10/08/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 75 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

כף וחצי עד 2 כפות ממרח חמאה

רבע כוס עשבי תיבול: פטרוזיליה, עירית ובצל ירוק, קצוצים דק

רוקט

עגבנייה פרוסה

מלפפון חמוץ, פרוס

שליש בגט

אופן ההכנה:

1 מכינים את חביתת הירק: טורפים את הביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מחממים מחבת, ממיסים בפנים כף ממרח חמאה ומוסיפים את הביצים ועשבי התיבול. מטגנים עד להזהבה והתייצבות, הופכים ומטגנים עוד דקה. מוציאים ומעבירים לצלחת.

2 מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה, מורחים בנדיבות ממרח חמאה, מניחים את חביתת הירק ומעליה רוקט, מלפפון חמוץ ופרוסות עגבנייה, וסוגרים.