אוכל
צילום׃ אמיר מנחם

כריך חביתת ירק וירקות

רגילים שהילדים שלכם חוזרים הביתה עם הכריך ששלחתם איתם לבית הספר? מבאס, נכון? אז החדשות הטובות הן שזה יכול להיות אחרת - מהיום שולחים אותם עם כריך חמאתי וטעים שהם יהיו גאים בו (וגם אתם יכולים)

בת חן דיאמנט | אוכל טוב | פורסם 10/08/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

כף וחצי עד 2 כפות ממרח חמאה

רבע כוס עשבי תיבול: פטרוזיליה, עירית ובצל ירוק, קצוצים דק

רוקט

עגבנייה פרוסה

מלפפון חמוץ, פרוס

שליש בגט

אופן ההכנה:

1 מכינים את חביתת הירק: טורפים את הביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מחממים מחבת, ממיסים בפנים כף ממרח חמאה ומוסיפים את הביצים ועשבי התיבול. מטגנים עד להזהבה והתייצבות, הופכים ומטגנים עוד דקה. מוציאים ומעבירים לצלחת.

2 מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה, מורחים בנדיבות ממרח חמאה, מניחים את חביתת הירק ומעליה רוקט, מלפפון חמוץ ופרוסות עגבנייה, וסוגרים.