אוכל
צילום׃ יחסי ציבור, יחסי ציבור

עוגת גבינה עם פירות יער

אז מה אתם מתכננים לחג הקרוב? אנחנו מניחים שיש כמה וכמה עוגות גבינה שיככבו על השולחן שלכם, אבל תנו לתת לכם המלצה אחת בטוחה: עוגת גבינה סופר מבריקה עם פירות יער שיצבעו לכם את החג הלבן בהמון צבע

יחסי ציבור | לורפק | פורסם 18/05/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית בקוטר 20-22 ס"מ:

250 גרם ביסקוויטים

150 גרם חמאה מומסת

400 גרם גבינת שמנת

פחית חלב מרוכז

3 דפי ג'לטין, מרוככים

50 מ"ל חלב

מיץ מ-2 לימונים

400 גרם פירות יער משלל סוגים

אופן ההכנה:

1 מרסקים את הביסקוויטים במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מערבבים את הפירורים היטב עם החמאה המומסת.

2 מעבירים את המסה שהתקבלה לתבנית והיטב מהדקים לתחתית התבנית.

3 מקציפים את הגבינה עם החלב המרוכז עד לקבלת קרם קליל.

4 מרככים את הג'לטין במים קרים למשך 10 דקות עד לקבלת מרקם רך.

5 מחממים את החלב עם הג'לטין עד להמסה ומערבבים עם תערובת הגבינה.

6 מוסיפים את מיץ הלימון לתערובת הגבינה ומערבבים. מכסים את התבנית הקפיצית בניילון נצמד ומקררים ארבע שעות לפחות.

7 מפזרים מעל את פירות היער, ומגישים.

* ניתן להוסיף לבסיס הביסקוויטים 2-3 כפיות של קינמון טחון, ולתערובת הגבינה גרגירים מתרמיל וניל אחד או 2 כפות קפה נמס מעורבבות עם 2 כפות חלב חמים.