ליין בגדים מקדונלד'ס (צילום: bigmacshop.se)
מבט קדמי. מאחורה אפשר להסתכל להם על הלחמניות|צילום: bigmacshop.se

יש את זה במדיום?

מכל הדברים בעולם, מקדונלד'ס השיקו ליין של בגדים. הייתי פחות מופתעת אם הם היו משיקים ליין של שייקים ירוקים או לכל הפחות סלטים שאשכרה כוללים ירקות. אבל בגדים, לבני אנוש (וגם שכמיות לכלבים). כמה מחשבות שעלו בי בעקבות הצפייה בתמונות הפרומו: אין מצב שהדוגמנים אי פעם אכלו המבורגר של הרשת, למה הדוגמנית משמאל נראית כל כך לא מרוצה? הבגדים האלו נראים כמו מדים של חברה דיסטופית סטייל "מראה שבורה", אין כמו לגרום לך לתהות ממה עשוי ההמבורגר בעודך מלביש את הכלב שלך בשכמייה של המבורגרים והאם הליין ישלב דימויים של עוד מנות מהתפריט חוץ מהמבורגר ביג מק? כמו נגיד – צ'יקן מקנאגטס, צ'יפס קטן או המבורגר ביג אמריקה. אפשר לקנות את זה כאן, אם אתם דוברים שוודית.

ובאותו נושא - או, הנה משהו שאני יכולה לעבוד איתו – כפפות בסגנון הצ'יפס של מקדונלד'ס.

>> בואו לפייסבוק שלנו

הטיימר הגואל

כפי שדיווחתי לכם בעבר, טיפני אמבר ת'יסן, לנצח קלי קפאוסקי מהצלצול הגואל / ואלרי מבוורלי הילס, קיבלה תכנית בישול חדשה, עם השם הגאוני "Dinner At Tiffani's". כל תכנית הולכים להתארח אצלה חברים לארוחת ערב, ובפרק הפיילוט קיבלנו ערמה של סי ליסטרים כמו נתן פיליון (קאסל, פיירפליי), ווילי גרסון (החבר הגיי של קארי ב"סקס והעיר") ועוד איזה אלמונית מנותחת שאכלו אוכל חסר מעוף אמריקאי שת'יסן הכינה. אבל מה חשוב האוכל – אלו 24.46 דקות של התמוגגות לחובבי התכניות הנישתיות. הצפי שלי לאורחים בפרקים הבאים: מריו לופז, בריאן אוסטין גרין, זאת ששיחקה את קימי גיבלר ב"צער גידול בנות" ופטריק דאפי מ"שושלת".

אבל למה זה כל כך ממכר?

ג'ון סטיוארט, מצחיק כהרגלו, על חברות המזון והמזון המהיר שמאכילות אותנו, ובכן – ברעל. נגיד, האבקה הלבנה שעל הדונאטס של דאנקינ' דונאטס? כימיקלים. 

עוד באוכל טוב:

פורנו סושי

Yugo היא מסעדה יפנית במדריד, שמעוצבת כמו בונקר יפני ממלחמת העולם השנייה. אם זה לא מפסיק מתלהב, אז באה הפרסומת שלהם, שנעה בין יופי, גועל קל, וחומרי גלם מדהימים. אל תצפו אם קשה לכם עם בפנוכו של דגים.

ועוד יותר קטנים

ג'יימי אוליבר תמיד היה סוג של פושטק חביב. הנה הוא מפשל במשחק "האם זה פרי אקזוטי או שם של דמות במלחמת הכוכבים". ואם אתם בלונדון במקרה וקונים עותק של טיים אאוט, תקבלו גם עותק של המגזין החדש שלו.

נמצאים ביפן? נסו חטיף קיט קאט בלחם + קצפת. הוא עולה רק כשבעה שקלים ונשמע כמו משהו שיהונתן, האחיין בן השבע שלי, המציא. 

מה אמריקאי בעיניי? בייקון, כלי נשק וגאווה לאומית. הנה סרטון שמשלב את כל אלו: הדוּד הזה מבשל בייקון על קנה הנשק האוטומטי שלו תוך כדי יריית צרור. שימו לב לזקנקן הדוּש ולאקסטרה אקדח שבנרתיק. 

ואם כבר בייקון – עד מתי קווין בייקון ימשיך לדהור על השם שלו

ילדים טועמים לראשונה רגלי צפרדעים, ובאופן מפתיע – עפים על זה.

ובאותו הזמן, ביפן, אפשר לקנות המבורגר עם לחמנייה שחורה ורגלי צפרדעים.

מחקר חדש קובע: צפייה בתכניות בישול עושה אותנו שמנים. א-דוי.

אנתוני בורדיין הולך להוציא, מכל הז'אנרים בעולם, רומן גרפי (למרות שזה די הגיוני, כשחושבים על זה קצת). ונראה שהוא הולך להיות מדמם. ואם כבר בורדיין, הנה היעדים של העונה הבאה של תכנית הטיולים/אוכל שלו Parts Unknown – דרום קוריאה, ניו ג'רזי, מדגסקר ולבנון (שוב). בפעם הקודמת שהוא היה שם פרצה מלחמת לבנון השנייה. נחזיק אצבעות ונקווה לטוב. 

טאקו דונאט, זה דבר, מתברר. 

אתם מתכוונים לאכול את זה

ולסיום, נייג'לה לוסון ונייג'לה לוסון טובה יותר.

Just found this ridiculous pic: me posing with chocolate statue of self. Yes. Really.

Posted by Nigella Lawson on Saturday, March 14, 2015

>> בפעם הקודמת למדנו על השף האיטלקי שהעז לשנות מתכון עתיק