אוכל
  1. השלב הקוצני (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    אתם מכירים את מה שמסתתר כאן מתחת לקוצים

    ותכף נלמד אתכם להכין איתו מנה ממש ממש טעימה

  2. מנת שף גורמה

    מבקרי מסעדות יקרים, הגיע הזמן לחשבון נפש

    מיכל לויט מציעה למבקרי האוכל לחשב מסלול מחדש

  3. לחמה בעג'ין (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    מתכונים מלבנון: לחמא בעג'ין וקוסא מחשי

    עד שיבוא שלום - נסתפק בפיתה הזאת. כן, זה כבש

  4. גספצ'ו אבטיח  (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    הדבר הכי קפוא ולוהט שאפשר לעשות עם אבטיח

    אין ברירה, חייבים להכין גספצ'ו אבטיח וצ'ילי

  5. המבורגר ביתי עם ירקות (צילום: gorillaimages, Shutterstock)

    אחרי שתכינו את ההמבורגר הזה לא תחזרו אחורה

    המבורגר אמיתי מכינים לבד. אפילו בלי מטחנה

  6. גזרים אורגניים (צילום: Kati Molin, Shutterstock)

    יכול להיות שבכלל לא שווה להשקיע באורגני?

    מיכל לויט על התעשייה הכי נכונה והכי מעצבנת

  7. אויסטרים והרינג פולני  (צילום: שירי קליין ואנט בוראקס | FoodSteps, אוכל טוב)

    תשכחו מברצלונה, ורשה היא היעד הקולינרי הבא

    טיילנו בוורשה, וגם חזרנו עם מתכון לפירוגי

  8. דובדבנים ומשמשם - מתכוננים להחמצה (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    ריבות זה לילדים, הנה הדרך הנכונה לשמר פירות

    החמצנו פירות. כמו מלפפונים - רק אחרת לגמרי

  9. בראנץ' מעושן (צילום: יוני נמרוד, אוכל טוב)

    מדהים: דג ויוגורט מעושנים בקלות ובלי מעשנת

    מה שצריך זה ווק, רשת, שבבים ודמיון. בתאבון

  10. קליפות תפוחי אדמה (צילום: iravgustin, Shutterstock)

    גם אתם זורקים אוכל באלפי שקלים. איך מפסיקים?

    אפשר לטוס לחופש בכסף הזה, וגם להציל את העולם

  11. הפול של מיכל (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    מחפשים מתכון מנצח עם פול?בשתי מילים: בשר כבש

    נפתחה עונת הפול, הקטנית האהובה עלינו

  12. הר של סוכר (צילום: יוני נמרוד, אוכל טוב)

    אוכלים סוכר לבן? הגיע הזמן לפקוח עיניים

    החיים שלנו סוכר, וזה לא טוב כמו שזה נשמע

  13. פיצות ביתיות (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    הפיצה כבר לא פיצה, אבל אלוהים, זה טעים

    מיכל לויט חיפשה את מקור הפיצה וחזרה עם מתכון

  14. שוקולד מריר (צילום: אימג'בנק / Thinkstock)

    אתם לא באמת יודעים ממה עשוי שוקולד, וחבל

    מה הקשר שלכם לגידול הוגן של קפה וקקאו?

  15. מרק גמבו (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    עולם הקולינריה עובר מהפך, למה ישראל מאחור?

    שף אלכס אטאלה מדבר על שינוי המגמה העולמית

  16. מדריך קינואה - מוכנה ומזמינה (צילום: אסתי רותם ידידיה, אוכל טוב)

    חושבים שזה מוסרי להיות טבעוני? תחשבו שוב

    כולם רוצים לאכול נכון, אבל מה זה בכלל אומר?

  17. ארטישוקים מושרים במרינדה (צילום: מיכל לויט והאנה מופת, אוכל טוב)

    הירק הנודניק בעולם דווקא שווה את הטרחה שלכם

    הכנו כריך ארטישוק מושלם. פשוט וקל זה לא היה

  18. דונלד טראמפ בעצרת בחירות בדאלאס (ספטמבר 2016) (צילום: Tom Pennington, GettyImages IL)

    למה דונלד טראמפ מסוכן לתזונה של כולנו?

    הנה כמה השלכות נוספות לתוצאות הבחירות בארה"ב

  19. גבינה תוצרת בית (צילום: ג'ק מרטין, אוכל טוב)

    מפחדים מחלב לא מפוסטר? חבל, אתם מפספסים

    הפסטור הורג את החיידקים, אבל גם את כל השאר

  20. עגבניות מאיטליה (צילום: מיכל לויט, אוכל טוב)

    החיים נתנו לכם עגבניות פארש? תעשו מהן קטשופ

    לא בקטע של העצמה אישית, יש פה יופי של מתכון