אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פנקייקס תפוחי אדמה

בואו לחגוג איתנו עם מנה נפלאה שהיא ספק פנקייק ספק לביבה - עם תפוחי אדמה מעוכים וגבינה צהובה מגוררת. מסוג ארוחות הערב שפשוט אי אפשר לטעות איתן

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 01/03/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 197 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

איזה כיף של"ג בעומר מאחורינו, נכון? ערב אחד העברנו כולנו במדורה של הכיתה, חזרנו מפוחמים ומעושנים, התקרצפנו כהוגן בשביל שלמחרת נעביר ערב במדורה של הגן, נחזור שוב מפוחמים ומעושנים, שוב נתקרצף כהוגן ואז נלך להכין משהו לאכול מתפוחי האדמה שבישלתי והיינו אמורים לקחת איתנו למדורה, אבל ברור ששכחנו בבית...

 

מרכיבים (12 מנות):

3 כוסות תפוחי אדמה (בערך שניים ענקיים) מבושלים, מעוכים לפירה

חופן עירית קצוצה

גזר קטן מגורד

חצי כוס גבינה צהובה מגורדת

חצי כוס קמח תופח

ביצה

מלח

פלפל שחור

מעט שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את כל החומרים.

2 מחממים מעט שמן במחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

לאתר של שרית - מיס פטל

 >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה