אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

בראוניז שוקולית על שיפוד

מחפשים דרך לגוון את עוגת השוקולד הרגילה? נסו את הבראוניז האלה, הרכים והטעימים, שבצורת ההגשה הנכונה הופכים לחטיף המתוק המושלם

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 24/11/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 91 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

3/4 כוס סוכר חום

3/4 כוס סוכר לבן

1/4 כפית מלח

3 ביצים

כוס קמח

1/4 כפית אבקת אפייה

3/4 כוס שוקולית לאפייה

1/2 כוס יוגורט

שיפודי עץ

פירות, לפי העונה

מרשמלו באיזה צורה וצבע שאוהבים

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מכניסים את החמאה לקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

3 מוסיפים מלח וביצים ומערבבים היטב עד שהביצים נטמעות ומתקבלת תערובת אחידה.

4 מוסיפים קמח, שוקולית לאפייה ויוגורט ומאחדים בעדינות בתנועות קיפול.

5 מרפדים תבנית 20 על 30 ס"מ בנייר אפייה, שופכים את התערובת ואופים 30-35 דקות, עד שמתייצב. מצננים וחותכים לריבועים, או קורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות.

6 נועצים בכל שיפוד בראוני, פרי ומרשמלו, ומגישים.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> והנה עוגת שוקולית הכי פשוטה וטעימה שיש