אוכל

לזניה בשלושה צבעים

לכל אלה שרואים תמונות של פסטות צבעוניות בחשבונות האינסטגרם של אחרים ובטוחים שהם לא היו יכולים לעשות את זה - הנה ההוכחה שאתם טועים. לזניית קנלוני בשלל צבעים היא לגמרי משהו שאתם יכולים לתקתק, וזו ההוכחה

אינס שילת ינאי | mako אוכל | פורסם 21/05/17 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 26 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפסטה הטבעית:

כוס וחצי קמח לפסטה (או קצת יותר, אם הבצק יוצא דביק ממש)

ביצה + חלמון, טרופים

כף שמן זית

חצי כפית מלח

לפסטת התרד:

חצי כוס של עלי תרד מאודים וטחונים

2 כוסות קמח פסטה (או קצת יותר, אם הבצק יוצא דביק ממש)

ביצה

כף שמן זית

חצי כפית מלח

לפסטת הסלק:

2 סלקים מבושלים וטחונים ללא גושים

2 כוסות קמח פסטה (או קצת יותר, אם הבצק יוצא דביק ממש)

ביצה

כף שמן זית

חצי כפית מלח

לרוטב העגבניות:

2 כוסות עגבניות מרוסקות

4 שיני שום, כתושות

רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים

כפית סוכר חום

כפית שטוחה מלח

רבע כפית פלפל שחור

5 כפות שמן זית

למלית:

500 גרם גבינה למילוי ללא טעם

2 ביצים טרופות

כפית מלח

פלפל שחור

כפית שום גבישי

אופן ההכנה:

1 מכינים את שלושת סוגי הפסטה: בקערה אחת לשים את כל חומרי הבצק הטבעי עד לאחדות, בקערה שנייה לשים את חומרי בצק התרד ובקערה שלישית את חומרי בצק הסלק.

2 עוטפים כל אחד מהכדורים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות.

3 מערבבים יחד את חומרי הרוטב.

4 מערבבים יחד את חומרי המלית.

5 מרדדים כל כדור פסטה במכונת הפסטה רק עד שהוא מגיע לעובי של ס"מ. חוצים כל אחת מהיריעות.

6 מסדרים את מלבני הבצק זה על זה, לפי הצבעים (ראו בסרטון). מהדקים מעט ופורסים לפרוסות של ס"מ, שבכל אחת מהן ישנם כל הצבעים.

7 מרדדים כל פרוסה במכונת הפסטה לעלה פסטה דק. הפסים צריכים להיות מופנים בצורה אנכית למכונה.

8 חותכים את היריעות הצבעונית שהתקבלו לריבועים של כ-12 ס"מ ומניחים על משטח מקומח בקמח פסטה.

9 ממלאים כל ריבוע במלית ומגלגלים. מסדרים בתבנית ושופכים מעל את הרוטב.

10 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות.

11 מגישים עם הרבה פרמזן.