אוכל
צילום׃ נטלי לוין, mako אוכל

כדורי שוקולד וקוקוס כשרים לפסח

דאגנו לכם למתכון נהדר שהורג כמה וכמה ציפורים במכה: גם מעביר שעה פלוס בכיף עם הילדים, גם מוציא את המיטב מעוגיות היין הכשרות, וגם בסוף יש לכם כדורי שוקולד וקוקוס מעולים. מה רע?

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 10/04/17 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 106 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (25 מנות):

250 מ"ל (1 מכל) שמנת מתוקה

קורט מלח

200 גרם שוקולד מריר קצוץ

200 גרם ביסקוויטים ללא גלוטן או עוגיות יין, מרוסקים גס

100 גרם (1 כוס) קוקוס טחון

לציפוי:

50 גרם קוקוס טחון

אופן ההכנה:

1 שמים בקערה את השמנת, המלח והשוקולד, ומחממים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

2 מוסיפים ביסקוויטים וקוקוס ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.

3 מצננים במשך כשעה במקרר עד להתייצבות.

4 מגלגלים לכדורים וטובלים בקוקוס טחון.

טיפים:

• שומרים את הכדורים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע.

• במקום ביסקוויטים ללא גלוטן אפשר להשתמש בכל סוג אחר של עוגיות שאוהבים.

>> ויש גם פאי שוקולד מעולה וכשר לפסח