אוכל
אוכל טוב
10.08.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

תבשיל כרובית נפלא, חזה עוף בתנור ועוד דברים טובים

צילום: אמיר מנחם
צילום: אפיק גבאי

קציצות ירקות עם מלא הפתעות טעימות והכנה סופר פשוטה וקלה, והבונוס? הן אפויות ואפשר לאכול מהן כמה שרוצים. למתכון

צילום: בני גם זו לטובה

כבר שנים שאנחנו מחפשים את הדרך המושלמת להכין שווארמה בבית, בלי מתקן מיוחד, ונראה שהפעם יש לנו את זה. למתכון

צילום: דנה בר-אל שוורץ

אם פעם הכרובית הייתה ירק חביב שבטוח טוב למשהו, רק לא ברור למה - עכשיו היא הכוכבת שלנו. והפעם: אלתור בריא וטעים בשיגעון שנכנס לפנתיאון. למתכון

צילום: אמיר מנחם

יוגב ירוס, השף של מסעדת מטבחצר, מוכיח את זה שוב - אוכל פשוט הוא הרבה פעמים הכי טעים בעולם. למתכון

צילום: נמרוד סונדרס

כמה פעמים חזרתם מהבריכה עם ילדים רעבים בטירוף, ורק חלמתם על פתרון קסם שירגיע את הרוחות כמה שיותר מהר? אז הנה, מצאנו לכם אחד. למתכון

צילום: אמיר מנחם

שומעים את זה ברקע? אלו הילדים שלכם, שוב משועממים ורעבים. אז במקום לחייג שוב לפיצרייה, הנה מתכון ששווה לאמץ להמשך החופש הגדול. למתכון

צילום: אמיר מנחם

רגילים שהילדים שלכם חוזרים הביתה עם הכריך ששלחתם איתם לבית הספר? מבאס, נכון? אז החדשות הטובות הן שזה יכול להיות אחרת. למתכון