אוכל
24.03.17

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פריטטה משגעת, לחמניות בריוש מטריפות חושים ועוד

צילום: Peredniankina, Shutterstock
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

רוצים לארגן בראנץ' שלא יפסיקו לדבר עליו? נסו את הפריטטה הזאת ולא תתחרטו. למתכון

צילום: ענבל לביא, mako אוכל

חשבתם שבשביל קינוח סופר חגיגי וסופר טעים צריך להפעיל תנור? תחשבו שוב. למתכון

חצילים ועגבניות יכולים לעשות רק טוב אחד לשני. תאמינו לנו ולמאפה הזה. למתכון

צילום: קרן אגם, mako אוכל

הפעם אנחנו ממש ממליצים לכם לשמור מקום לקינוח. למתכון

צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

כל בראנץ' שמכבד את עצמו צריך לחמניות, ואם אפשר אז בדיוק כאלה. למתכון

צילום: רחלי קרוט, mako אוכל

סלט בריאות עשיר בכל טוב, אבל עד הסוף: עדשים שחורות, בטטות מטוגנות בצ'ילי ופפריקה. למתכון

צילום: רחלי קרוט, mako אוכל

תגידו יפה שלום לדיירות החדשות על השולחן שלכם: קציצות כרישה ועוף. למתכון