אוכל
אוכל טוב
11.01.18

המתכונים שהכי אהבתם השבוע

פריטטה גבוהה ומלכותית, עוגיות צבעוניות, עוגת תותים ללא אפייה ועוד

צילום: נועם בסט, אוכל טוב
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

פנקייק עם בטטה וקמח מלא, וגם חיזוק של טחינה, בשביל הברזל והסידן. הפינוק מעולם לא היה בריא יותר. למתכון

צילום: 5 second Studio, ShutterStock

הן שוקולדיות, רכות, טעימות בטירוף ויש בהן גם חמאת בוטנים וגם המון סוכריות m&m's צבעוניות שעושות שמח על הלב. למתכון

צילום: אסף אמברם

שבת בלי מרק? לא במשמרת שלנו! הנה מתכון למרק עדשים מטריף במיוחד.

צילום: בבושקה הפקות, בבושקה הפקות ל-mako

את המתכון הבא לקלתית ולמלית כדאי לכם לשמור לנצח כבסיס לכל פשטידה טבעונית שתרצו להכין, עם כרובית, כרישה, אספרגוס או פטריות. אנחנו הלכנו על השילוב המקסים של ברוקולי ובצל. למתכון

צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

אם היינו אומרים לכם שיש לנו בדיוק את ארוחת הערב שאתם מחפשים - הייתם מבקשים מתכון? אז הנה הוא.

צילום: ענבל לביא, אוכל טוב

העוגה הזו היא סוג של טירימסו תותים משגע. למה סוג של? כי אין בה ביצים ולא קפה, אבל תאמינו לנו, הם לא יחסרו לכם לרגע. למתכון

צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

שופטי "מאסטר שף" שיתפו אותנו במתכונים המהממים שלהם, אז נצלו את העובדה שאתם לא בלחץ זמן ותתחילו לבשל כמו שפים. למתכונים