אוכל
צילום׃ טופ ליין תקשורת, mako אוכל

קציצות טונה ואיולי לימון

כשהטונה מחוץ לקופסה: קציצות פשוטות וקלות להכנה, מטונה משומרת - מרכיב שיש כמעט בכל מטבח ישראלי - עם רוטב מגניב של איולי לימון, שעושה את ההבדל

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 25/04/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 קופסאות טונה, מסוננות

1 בצל סגול בינוני, קצוץ דק

2 בצלים ירוקים, קצוצים

2 ביצים

חצי כוס פירורי לחם

כפית שטוחה פפריקה מתוקה

מעט מלחֻ

מעט פלפל שחור

שמן לטיגון

לאיולי לימון

5 כפיות מיונז

2 שיני שום כתוש

כפית חרדל

4 כפיות שמן זית

גרידת לימון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל המצרכים, צרים מהעיסה קציצות ומטגנים בשמן. 

2 מערבבים את מרכיבי האיולי עד לקבלת ממרח חלק. מגישים את האיולי לצד הקציצות.