אוכל
צילום׃ צילום מסך, המרכיב העיקרי

קינוח ערמונים וקצפת

במקום להכין עוד קינוח רגיל, הנה משהו קצת אחר - עם ערמונים בסירופ מתוק, קצפת, גלידת וניל ומעל הכל שוקולד מריר איכותי

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 08/08/17 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

2 כפות מים

2 כפות סוכר

כפית תמצית וניל איכותית

חבילת ערמונים בוואקום

2 כפות חמאה

גביע שמנת מתוקה

300 גרם גלידת וניל מאיכות טובה

שוקולד מריר איכותי לקישוט

אופן ההכנה:

1 מחממים במחבת קטנה על להבה נמוכה את המים, הסוכר והווניל עד שנוצר סירופ סמיך.

2 מוסיפים את הערמונים והחמאה, מחממים כדקה, ויוצקים לצלחת הגשה.

3 מקציפים את השמנת לקצפת רכה ויוצקים מעט על הערמונים.

4 מוסיפים את הגלידה ומגררים מעל שוקולד מריר.