אוכל
צילום׃ Irina Rostokina, shutterstock

סטייק כרוב עם קשקבל ויוגורט עזים

אם עוד לא יצא לכם לצלות כרוב בתנור, ככה, כמו שהוא, אתם לא יודעים פשטות מנצחת מהי. אבי ביטון משדרג את הבסיס הזה עם קשקבל ויוגורט עזים, ואנחנו הכי מתכננים לנסות את זה בבית

אבי ביטון | המרכיב העיקרי | פורסם 05/09/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

כרוב אחד חתוך לרבעים

5 ענפי טימין

2 כוסות מים

כף סוכר

כפית מלח

פלפל שחור

2 כפות חמאה

להגשה:

יוגורט עזים

קשקבל מגורד

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מערבבים את רבעי הכרוב עם כל שאר המרכיבים.

3 עוטפים את רבעי הכרוב בנייר כסף, מניחים בתבנית אפיה עמוקה ואופים בתנור כשעה וחצי.

4 מסירים את נייר הכסף וצולים עוד כ-10 דקות להשחמה.

5 מגישים עם קשקבל ויוגורט עזים בצד