אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

סלמון בבלסמי ודבש

שי-לי ליפא עם מתכון לסלמון אפוי בבלסמי ודבש בפחות מ-5 דקות עבודה. רק מערבבים ושמים בתנור, ויש לכם מנה עיקרית מושלמת

שי-לי ליפא | מתכון לחיסכון | פורסם 13/08/17 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פילטים של סלמון, במשקל 200 גרם כל אחד

מלח גס

פלפל שחור גרוס

לרוטב:

4 כפות חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

1 כף גדושה דבש

1 כפית גדושה חרדל דיז'ון חלק

1 שן שום כתושה

להגשה:

2 גבעולים של בצל ירוק (החלק הלבן והירוק), פרוסים לעיגולים דקים

אופן ההכנה:

1 מוציאים את הסלמון מהמקרר כ-40 דקות לפני ההכנה.

2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3 מניחים את הסלמון בתבנית תנור מצופה בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה.

4.מערבבים בקערית את חומרי הרוטב. מורחים על הסלמון ומתבלים במלח גס ופלפל.

5 אופים בתנור החם 15-10 דקות עד שהסלמון מוכן.

6 מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.