קשה להפתיע כשזה נוגע לוופלים. בדרך כלל הישראלים מסורים או לוופלים שעליהם גדלו בסגנון נוסטלגי שעדיין תקף גם היום עם מותגים כמו מן או מנעמים, או ז'אנר הוופלים החדשים והמפונפנים יותר, שבארץ לרוב מתמקדים סביב המותג האהוד לואקר.

חברת דנשר השיקה לאחרונה בישראל מותג וופלים חדש, גם הוא מאיטליה, בשם גלבוסרה. הוופלים מיוצרים בצפון ארץ המגף והגיעו לארץ בטעמים קלאסיים כמו קרם אגוזי לוז ושוקולד מריר או וואפלים במילוי קרם חלב ופצפוצי שוקולד או קרם שוקולד ושברי שקדים.

נאמר לנו שמדובר במותג מוכר יחסית באיטליה. עם זאת, לא בטוח שמישהו שמע עליו בישראל, ולא בטוח שהמחיר שלו, בין 10-15 שקלים לחבילה (כפול מהמחירים של מותגים מקומיים כמו מנעמים, ומעט פחות מהמחירים של לואקר), יצליח להיות מספיק אטרקטיבי.

כך או כך, אנחנו פה בשביל הטעם וכמובן שניסינו את כל הסדרה החדשה (מוזמנים לעקוב ולצפות בסרטון הטעימה המצורף למבחן המלא).

 

באופן כללי, הוופלים פריכים וכמות המילוי בהם טובה ומכובדת. מרגישים כי חומרי הגלם, שאמורים לתת עליהם דגש מבחינת המותג הזה, הם איכותיים. קרם אגוזי הלוז אכן בטעם דומיננטי של אגוזי לוז והוא לא מתוק יתר על המידה כמו שפעמים רבות וופלים בארץ נוטים להיות.

הוופל במילוי שוקולד מריר היה מהסוג הדקיק מאוד אבל הורגשה בו מרירות נעימה של המילוי שהתאזנה עם מתיקות ברמה טובה. בסך הכל, אלגנטי וטוב, גם אם לא מה שיצליח לגרום לנו להיפרד מהמותגים המוכרים שהתרגלנו אליהם.

דווקא בטעמים המעניינים יותר, אם זה קרם שוקולד ושבבי שקדים ובמיוחד ופל יפהפה עם קרם חלב ושבבי שוקולד מריר, מצליח המותג הזה להתבלט. התוספות הפריכות של השקדים ושל שבבי השוקולד המריר היו תוספות מצוינות ומעניינות. ופל קרם השוקולד היה עבה יותר מהאחרים והגודל שלו עשה יותר כבוד לוופל עצמו, וגם למלית שהייתה דומיננטית יותר.

ופל קרם החלב עם שבבי השוקולד המריר היה המתוק ביותר בחבורה, אבל השוקולד המריר נתן נקודת איזון מצוינת. התוצאה היא אחלה של ופל, מקורי וכיפי. כזה שיגרום לנו לחזור אליו שוב כשהחבילה תסתיים.

להשיג בשלל רשתות השיווק.