אוכל
צילום׃ קרן אגם

עוגת מייפל

תפוחה ואוורירית, מתוקה וחמימה, אחת ויחידה. עושה רושם שהקור כאן כדי להישאר, ויש רק דרך אחת להילחם בו: עם המון מתוק, וכמובן משקה מהביל ליד. עוגת מייפל נשמעת כמו הפתרון המושלם

קרן אגם | אוכל טוב | פורסם 16/02/17 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי
Rating: 94 out of 100 127 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ל-2 תבניות אינגליש קייק סטנדרטיות:

4 ביצים בגודל L

כוס (200 גרם) סוכר לבן רגיל

שליש כוס (65 גרם) שמן קנולה

כוס סירופ מייפל 

כפית תמצית וניל

מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32%

2 כוסות ועוד שליש (330 גרם) קמח לבן רגיל

מעט מלח

כפית וחצי אבקת אפייה

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את תבניות האפייה.

2 טורפים במהירות בקערה ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ואוורירית.

3 מוסיפים שמן, סירופ מייפל ותמצית וניל ומערבבים.

4 מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים שוב.

5 מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפייה ומערבבים מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה.

6 מעבירים לתבניות ואופים כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

7 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.

* תמיד מומלץ להשתמש בסירופ מייפל אמיתי על פני אלו התעשייתיים.

 

>> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה

>> בפעם הקודמת הכנו עוגת פרג ולימון